Makrela s celerem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer a jablko oloupeme a najemno nastrouháme. Ihned promícháme se zakysanou smetanou ochucenou citronovou šťávou, solí a pepřem.
  • 2
    Z makrel odstraníme kůži, ryby rozevřeme a šikmo nakrájíme na kousky.
  • 3
    Připravenou celerovou směs rozdělíme na talíře a obložíme kousky makrely. Ozdobíme rozpůlenými cherry rajčátky a stébly pažitky.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.