Marinované vařené žampiony

15 min.
Německo

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka, žampiony očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky, kopr nasekáme na jemno.
  • 2
    Žampiony s cibulí vložíme do vroucí vody se solí a octem. Povaříme zhruba 5 minut, scedíme a necháme okapat.
  • 3
    V mezičase v míse připravíme zálivku smícháním oleje, soli, pepře, cukru, citronové šťávy a kopru. Okapané žampiony s cibulí vložíme do zálivky, promícháme a necháme v chladu alespoň 5 hodin marinovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.