Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou
70 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová kýta
- 1litrVoda pitná
- 250gramůZelenina nakládaná
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 1špetkaSůl
- 5kusůVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceStrouhanka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
759 mg
Postup přípravy
- 1Naklepané maso osolíme a opepříme.
- 2Obalíme plátky ve strouhance a potom v rozšlehaných vejcích, která osolíme.
- 3Vkládáme do hrnce s vroucí vodou. Zalijeme zavařenou zeleninou i s celým nálevem.
- 4Na závěr na zeleninu v hrnci nalijeme zbytek vajec, osolíme, opepříme a posypeme bylinkami, dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.