Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
759 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepané maso osolíme a opepříme.
  • 2
    Obalíme plátky ve strouhance a potom v rozšlehaných vejcích, která osolíme.
  • 3
    Vkládáme do hrnce s vroucí vodou. Zalijeme zavařenou zeleninou i s celým nálevem.
  • 4
    Na závěr na zeleninu v hrnci nalijeme zbytek vajec, osolíme, opepříme a posypeme bylinkami, dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.