Maso s bylinkami
110 min.

Ingredience
- 500gramůHovězí maso zadní
- 60gramůOlej stolní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 50gramůŽampiony čerstvé
- 1kusPetržel - nať
- 1kusEstragon
- 1kusKerblík
- 1kusŘeřicha
- 1špetkaMajoránka
- 100gramůCibule
- 1kusCitrony
- 0,5litrBešamel
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
38 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a na oleji osmažíme dozlatova.
- 2Omyté maso zbavíme šlach a blan, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme a přidáme 4 lžíce vody. Pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě asi 45 minut.
- 3Nasekané žampiony a bylinky krátce osmahneme na másle, zalijeme 1/2 l bešamelu a přidáme k masu. Dochutíme citronovou šťávou a dusíme doměkka.
- 4Podáváme s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.