Masová směs na omeletách

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
47 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z kančí kýty, vepřové kýty a hovězí kýty nakrájíme na větší nudličky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, petrželku posekáme na jemno. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme hovězí i kančí maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, podusíme v ní. Osolíme, opepříme, podlijeme troškou vývaru, dusíme do měkka. Po půl hodině přidáme vepřové maso, česnek, hořčici, v průběhu dušení podléváme vývarem (po troškách), směs musí zůstat hustší.
  • 2
    V misce rozkvedláme vejce, osolíme, opepříme, v pánvi na másle usmažíme vaječné omelety. Rozdělíme na talíře, potřeme kečupem, na omelety rovnoměrně naneseme masovou směs, posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.