Medailón ze svíčkové na žampionech

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
163 mg
Cukr
297 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Upravíme jej do kulatého nebo oválného tvaru, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.
  • 2
    Žampiony očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky. Přidáme je do výpeku, krátce osmahneme, zastříkneme vývarem, přidáme máslo, přisolíme a krátce podusíme.
  • 3
    Nakonec medailón přelijeme šťávou s žampiony.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.