Medová jablka pečená v alobalu
50 min.

Ingredience
- 2lžíceCukr moučkový
- 4kusyJablka
- 4lžičkyMed včelí
- 2lžičkySkořice mletá
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceMandle plátky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
36 g
Postup přípravy
- 1Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a do otvorů rozdělíme med a skořici.
- 2Jablka urovnáme na máslem potřený alobal, zabalíme a upečeme v horké troubě.
- 3Měkká jablka vybalíme z alobalu, upravíme na talířky, mírně pocukrujeme a posypeme plátky mandlí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.