Mexický steak
25 min.
Ingredience
- 250gramůMaso mleté - mix
 - 4špetkyKoření mexické
 - 2kusyRajčata
 - 1lžíceOlej rostlinný
 
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
748 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
67 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme mleté maso s částí mexického koření. Ze směsi tvarujeme kuličky, které zprudka opečeme na pánvi potřené olejem tak, aby zezlátly, ale nevysušily se.
 - 2Na jiné pánvi zvolna podusíme oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata s mexickým kořením. Vznikne hustá omáčka, kterou přelijeme masové kuličky.
 - 3Ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.