Míchaná zelenina s rýží
55 min.

Ingredience
- 200gramůMrkev kořen
- 200gramůŘedkvička
- 200gramůRajčata
- 200gramůCeler bulvový
- 200gramůZelí čínské
- 200gramůPórek
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 60gramůRýže loupaná
- 60gramůRýže neloupaná (Natural)
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůKvěták
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme, oloupeme, mrkev nakrájíme na kolečka, celer, rajčata a ředkvičky na kostičky. Zelí krouháme na nudličky, pórek pokrájíme na půlkolečka a květák rozebereme na růžičky.
- 2V kastrolu rozehřejeme máslo a zeleninu na něm osmahneme. Zalijeme vývarem, vmícháme oba druhy rýže a pod pokličkou zvolna vaříme asi 20 minut.
- 3Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.