Minestrone s pečenými rajčaty a těstovinami

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
12 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nákrájená rajčata a papriku rozložíme na plech, posypeme najemno nakrájenou cibulí a zakapeme olivovým olejem. Takto vložíme do předehřáte trouby a na 190°C pečeme 30 minut. Během pečení zeleninu obracíme.
  • 2
    Opečenou zeleninu na jemno rozmixujeme s 250 ml vývaru. Rozmixovanou směs pak přes síto pomocí lžíce propasírujeme do velkého kastrolu.
  • 3
    Zalijeme zbylým vývarem, osolíme, opepříme a přidáme cukr a prolisovaný česnek. Důkladně promícháme a uvedeme do varu.
  • 4
    Na konec vložíme těstoviny a vaříme 7 minut. Polévku před podáváním ještě dle chuti můžeme dokořenit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.