Mléčný chléb s medem a sušenými švestkami
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 40gramůMed včelí
- 150gramůŠvestky sušené
- 40gramůCukr krupice
- 250mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
6 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a med, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme na kousky nakrájené sušené švestky a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.