Mleté maso dušené s okurkami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
49 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s vejcem, oloupanou, jemně nakrájenou cibulí, pepřem, solí a mletou paprikou.
  • 2
    Směs vložíme do kastrolu s horkým olejem a opékáme asi 2 minuty. Potom maso rozdělíme vidličkou na malé kousky, osmahneme, přidáme kečup, tymián, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a chvíli zvolna dusíme.
  • 3
    Přidáme oloupané, na kostky nakrájené okurky a dusíme asi 30 minut pod pokličkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.