Mleté maso dušené s okurkami
60 min.

Ingredience
- 200gramůCibule
- 1kusVejce slepičí
- 400gramůMaso mleté - mix
- 600gramůOkurka salátová
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaTymián sušený
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 4kusyRajčata
- 2lžíceKečup
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
49 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso smícháme s vejcem, oloupanou, jemně nakrájenou cibulí, pepřem, solí a mletou paprikou.
- 2Směs vložíme do kastrolu s horkým olejem a opékáme asi 2 minuty. Potom maso rozdělíme vidličkou na malé kousky, osmahneme, přidáme kečup, tymián, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a chvíli zvolna dusíme.
- 3Přidáme oloupané, na kostky nakrájené okurky a dusíme asi 30 minut pod pokličkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.