Mleté maso s rajčaty a vejci
50 min.

Ingredience
- 400gramůMaso mleté - mix
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 8kusůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
39 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, rychle opečeme, osolíme a opepříme. Potom přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a vše dusíme.
- 2Když šťáva trochu vysmahne, přilijeme rozkvedlaná vejce, zamícháme a necháme mírně ztuhnout.
- 3Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.