Mleté maso s rajčaty a vejci

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
39 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, rychle opečeme, osolíme a opepříme. Potom přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a vše dusíme.
  • 2
    Když šťáva trochu vysmahne, přilijeme rozkvedlaná vejce, zamícháme a necháme mírně ztuhnout.
  • 3
    Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.