Mletý steak po italsku
45 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
 - 250gramůTelecí kýta
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 4lžíceOlej stolní
 - 2kusyRajčata
 - 1lžičkaOlej olivový
 - 50gramůMozzarella
 - 2kusyMeduňka
 - 50gramůŠunka dušená
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Osolíme je, opepříme a zformujeme do dvou steaků. Maso opečeme v horkém oleji po obou stranách.
 - 2Omytá rajčata osušíme, nakrájíme na dílky a pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem.
 - 3Steaky přendáme na nahřáté talíře a obložíme mozzarellou nakrájenou na plátky, překrojeným plátkem šunky, dílky rajčat a meduňkou.
 - 4Podáváme se špagetami nebo s toastovým chlebem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.