Moravská vepřová žebírka

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety s kostí naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme na oleji.
  • 2
    Okurky, uzené maso a sýr nakrájíme na nudličky, vše smícháme s nastrouhaným křenem.
  • 3
    Opečená žebírka vložíme na pekáček, posypeme připravenou směsí, podlijeme trochou vody. Na každé žebírko položíme kousek másla a pokrm zapečeme v troubě.
  • 4
    Žebírka podáváme s vařenými bramborami, podlitá výpekovou šťávou a posypaná petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.