Mozzarella obalená carpacciem s lososovým přelivem
25 min.

Ingredience
- 400gramůHovězí svíčková
- 150gramůMozzarella
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůLosos uzený
- 4lžíceMajonéza
- 1lžíceKapary
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceLimetková šťáva
- 4lžíceOlej olivový
- 1lžíceBalsamico ocet
- 4kusyRajčata
- 50gramůRukola
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky masa rozložíme na vál a na každý plátek masa položíme plátek mozzarelly, osolíme, opepříme a zabalíme. Po celém povrchu opět osolíme a opepříme.
- 2V misce za pomoci ručního mixéru rozmixujeme uzeného lososa, majonézu, kapary, prolisovaný česnek, limetkovou šťávu, osolíme a opepříme.
- 3V misce smícháme olivový olej s balsamikem, přidáme na kostičky pokrájená cherry rajčata, osolíme a opepříme.
- 4Na talíře dáme lžící trochu lososového přelivu, na ni položíme plátky masa a přelijeme rajčatovou zálivkou. Zdobíme lístky rukoly.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.