Mrkev v parmské šunce
35 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Mrkev oloupeme a ponecháme na ní trochu zelených výhonků. Povaříme ji v osolené vodě asi 10 minut, potom zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Plátky šunky posypeme nahrubo drceným pepřem. Na každý plátek položíme mrkev a šunku zavineme.
- 2Na teflonové pánvi rozehřejeme olej a závitky na něm opečeme po všech stranách.
- 3Pokrm upravíme na talíře a posypeme gorgonzolou nakrájenou na kousky. Ozdobíme omytými lístky bazalky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.