Mrkvová buchta
45 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
 - 400gramůMrkev kořen
 - 150mililitrůOlej rostlinný
 - 1kusKypřicí prášek do pečiva
 - 150mililitrůMléko polotučné
 - 200gramůCukr třtinový
 - 1hrstRozinky
 - 280gramůMouka polohrubá
 
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou mrkev nastrouháme.
 - 2V míse smícháme mouku s kypřicím práškem, vejce, mléko, olej, třtinový cukr, rozinky a nastrouhanou mrkev. Vše promícháme.
 - 3Těsto vlijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 180°C asi 25 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.