Musaka se špenátem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
950 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
75 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Horkou vodou spaříme špenát a posekáme.
  • 2
    Rozšleháme vejce v zakysané smetaně.
  • 3
    Oloupeme a nakrájíme cibuli.
  • 4
    V hrnci osmahneme na oleji cibuli, přidáme mleté maso, osolíme a opepříme. Přidáme rajský protlak a šálek vody a podusíme.
  • 5
    Do vymazané zapékací mísy klademe střídavě vrstvu podušeného masa a vrstvu špenátu, poslední vrstvu tvoří maso. Zalijeme šálkem vody a ve vyhřáté troubě pečeme.
  • 6
    Po 30 minutách zalijeme připravenou smetanou s vejci a 20 minut ještě zapékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.