Mušle svatého Jakuba

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
7 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Vápník
63 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi potřené olejem prohřejeme tvaroh spolu s jemně nakrájenou šalotkou.
  • 2
    Přidáme osolené a opepřené svatojakubské mušle a restujeme je nejdříve zprudka, potom zvolna, aby zezlátly. Mušle vyjmeme z pánve a necháme stranou.
  • 3
    Do pánve dáme omytý šťovík a restujeme zvolna asi 10 minut.
  • 4
    Šťovík rozložíme na talíře, na něj upravíme mušle a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.