Mušle svatého Jakuba
35 min.

Ingredience
- 4lžičkyTvaroh měkký bez tuku
- 2kusyŠalotka
- 6kusůMušle svatojakubské
- 200gramůŠťovík
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
7 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Vápník
63 mg
Postup přípravy
- 1Na pánvi potřené olejem prohřejeme tvaroh spolu s jemně nakrájenou šalotkou.
- 2Přidáme osolené a opepřené svatojakubské mušle a restujeme je nejdříve zprudka, potom zvolna, aby zezlátly. Mušle vyjmeme z pánve a necháme stranou.
- 3Do pánve dáme omytý šťovík a restujeme zvolna asi 10 minut.
- 4Šťovík rozložíme na talíře, na něj upravíme mušle a přelijeme omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.