Na citronovém másle siven
20 min.
Ingredience
- 900gramůSiven
 - 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
 - 150gramůMáslo čerstvé
 - 2lžičkySůl
 - 4kusyCitrony
 - 1lžícePetržel - nať
 - 1lžičkaPepř černý mletý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
49 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Vápník
8 g
Postup přípravy
- 1Necháme povolit máslo, přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu, nasekanou petržel a zabalíme do fólie ve tvaru válce a dáme chladit do lednice.
 - 2Žeberních kostí zbavíme filety sivena. Rozehřejeme ve woku máslo, osušíme filety, oprášíme je moukou, osolíme a vložíme je do pánve kůží dolů a 4 minuty pečeme. Otočíme je a opečeme ještě 1 minutu.
 - 3Na sivena dáme 1 plátek citronového másla a necháme rozpustit.
 - 4Ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.