Nadívaná perlička

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
751 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
41 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
426 mg
Cukr
972 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme nádivku - smícháme mleté maso s namočenou prolisovanou žemlí, rozškvařenou slaninou, nastrouhanou cibulí a rozetřeným česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme vejce a dobře promícháme.
  • 2
    Očištěnou perličku osolíme, naplníme nádivkou a břišní dutinu sešijeme.
  • 3
    Zpěníme na másle a slanině cibulku, perličku opečeme a položíme prsíčky dolů. Lehce podlijeme a zvolna dusíme do poloměkka.
  • 4
    Dopékáme ji v odklopeném pekáči po obou stranách dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.