Nadívané žampiony
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžíceMáslo čerstvé
 - 10kusůŽampiony čerstvé
 - 5dekagramůSýr Niva (Rokfór)
 - 2lžíceSýr Lučina - termizovaný
 - 1špetkaSůl
 - 2lžíceOlej stolní
 - 4plátkyDebrecínská pečeně
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
13 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Odstraníme nožičky ze žampionů a hlavičky oloupeme. Nožičky nakrájíme a na másle osmahneme. Přidáme nakrájenou debrecínku.
 - 2Do misky dáme lučinu a smícháme s připravenou směsí, osolíme a opepříme.
 - 3Hlavičky žampionů plníme směsí a dáváme do vymazaného pekáče. Pečeme 20 minut při teplotě 200 stupňů.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.