Nádivka s vinnou klobásou (ke kuřeti)
25 min.

Ingredience
- 400gramůChléb toastový
- 100mililitrůMléko plnotučné
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyPetržel - nať
- 100gramůKlobása vinná
- 0,5lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
19 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Světlý toastový chléb nakrájíme a v míse zalijeme vlažným mlékem. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, omytou petrželovou nať nasekáme najemno. Na másle zpěníme cibuli, až zesklovatí.
- 2K chlebu přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, petrželovou nať, zchladlou cibulku a vymačkanou hmotu vinné klobásy. Pečlivě mísíme, abychom, rozmíchali případné hrudky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.