Nakládané hovězí po čínsku

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V nekovové míse smícháme sojovou omáčku, víno, škrob, cukr a maso nakrájené na nudličky. Zakryjeme fólií a necháme 20 minut odležet.
  • 2
    Marinované maso opečeme ve dvou várkách, aby se dokonale propeklo, na rozpáleném oleji ve woku.
  • 3
    Mezitím na pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje, přidáme brokolici rozdělenou na malé růžičky, 2 dl vody a opékáme za stálého míchání 5 minut. Přihodíme papriku na nudličky a opékáme další 4 minuty, dokud brokolice nezměkne. Přimícháme ústřicovou omáčku, opečené maso a fazolové výhonky. Promícháváme na středním ohni, aby se maso prohřálo a výhonky změkly. Dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.