Normandské kotlety
35 min.

Ingredience
- 60gramůCibule
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůCalvados
- 150mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 100mililitrůVývar telecí
- 40mililitrůJablečné pyré
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 6kusůVepřové kotlety
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
197 mg
Cukr
497 mg
Postup přípravy
- 1Maso osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném másle.
- 2Poté vyjmeme, do pánve přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 2 minuty.
- 3Přilijeme calvados a vaříme 2 minuty, dále přidáme smetanu, vývar a pyré a povaříme další 3 minuty.
- 4Dochutíme solí a pepřem a servírujeme s masem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.