Nudle s hovězím masem a černou omáčkou
23 min.
Ingredience
- 450gramůTagliatelle
- 500gramůHovězí kýta
- 2stroužkyČesnek
- 60gramůCibule
- 20mililitrůVíno rýžové japonské - Mirin
- 150gramůFazolové lusky zelené
- 2litryVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60mililitrůFazolová černá omáčka
- 60mililitrůOlej arašídový (podzemnicový)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
32 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na jemno. Fazolky opláchneme a necháme okapat. Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme. 2/3 oleje rozpálíme a osmažíme na něm maso, to poté vyjmeme a dáme stranou. Dolijeme zbytek oleje, přidáme česnek a cibuli a smažíme 3 minuty, poté přilijeme omáčku z černých fazolí, mirina a fazolky. Smažíme 3 minuty.Do omáčky zamícháme vařené nudle a maso. Osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.