Obloha z Toulouse
35 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůKohoutí maso
- 100gramůTelecí brzlík
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůLanýž
- 600mililitrůVývar z hovězích kostí
- 10gramůJíška instantní
- 100mililitrůVíno madeira
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
770 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kohoutí maso a telecí brzlík nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky a lanýže na proužky. Vše vložíme do hrnce, podlijeme vývarem a madeirou, zasypeme jíškou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 20 minut. Vaříme odkryté a občasným promícháním kontrolujeme hustotu pokrmu.
- 2Tato obloha je vhodná k nadívané drůbeži.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.