Okra na kari

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okru na obou koncích seřízneme, zbytek nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme jadérek. Nakrájíme najemno, papriku bez jádřince na proužky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, orestujeme, zaprášíme moukou, přidáme rajčata, okru, papriku, česnek, lžičku kari koření, sůl, pepř, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.