Okra se zeleninou

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata ponoříme na třicet sekund do horké vody, pak je zchladíme, oloupeme a nasekáme je na kousky. Z okry uřízneme stonky.
  • 2
    Na oleji osmahneme plátky cibule a drcený koriandr, až začnou chytat barvu. Pak přidáme celou okru, tři prolisované stroužky česneku a pokračujeme jednu minutu. Pomalu pak vmícháme rajčata a cukr a dusíme je dvacet minut, až okra změkne. Poté přimícháme kůru a šťávu, sůl, pepř, cukr a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.