Olomoucká smaženice
25 min.
Ingredience
- 10gramůSádlo škvařené
- 1kusCibule
- 500gramůHříbky čerstvé
- 200gramůTvarůžky olomoucké malé
- 10gramůSůl
- 4gramyPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
3 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na sádle osmahneme cibuli nasekanou nadrobno, přidáme pokrájené hříbky, osolíme, opepříme a zakryté podusíme.
- 2Když je tekutina odpařená a houby změklé, vmícháme nastrouhané tvarůžky, necháme je rozpustit. Zahustíme jimi houby místo vajec.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.