Omáčka z manga a chilli Ambiente
15 min.
Ingredience
- 500gramůKečup
 - 300gramůMarmeláda mangová
 - 200gramůPyré mangové
 - 10gramůProvensálské koření
 - 10gramůPaprika mletá sladká
 - 10gramůKoriandr mletý
 - 10gramůPetržel - nať
 - 5gramůChilli koření mleté
 - 5gramůPepř cayenský
 - 10gramůSůl
 
Počet porcí:
30Postup přípravy
- 1Omytou a osušenou petrželovou nať nasekáme na kousky.
 - 2Mangové pyré a mangovou marmeládu dáme do mixéru a dojemna rozmixujeme na konzistenci hořčice. Přidáme sladký kečup Heinz, provensálské koření, sladkou papriku, drcený koriandr, připravenou petrželovou nať, chilli koření, cayenský pepř, osolíme a dále mixujeme, dokud omáčka není hladká.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.