Omeleta s chřestem, plněná žampióny a klobásou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě se špetkou cukru.
  • 2
    V mléce rozšleháme žloutky, přimícháme mouku a sníh z bílků, osolíme a na oleji usmažme 4 omelety. Žampióny očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na stejně velké kousky, jako žampióny nakrájíme i vepřovou klobásu. Kousky hub a uzeniny smícháme a směs rozdělíme na usmažené omelety. Na závěr omelety ozdobíme plátky citrónu a posypeme sekanou petrželovou natí. Omelety servírujeme teplé, jako hlavní chod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.