Omeleta s fazolovými lusky
10 min.

Ingredience
- Na náplň
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůFazolové klíčky
- 30gramůPažitka
- 40gramůZázvor mletý
- Na omeletu
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 30mililitrůVoda pitná
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůSůl
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
646 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný zázvor, fazolové klíčky a posekanou pažitku, asi 2 minuty krátce osmahneme, vyjmeme z pánve na mísu.
- 2Vejce vyšleháme s vodou, osolíme, opepříme, nalijeme na pánev s rozpáleným máslem. Smažíme dozlatova z obou stran, po otočení poklademe náplní, těsně před dopečením omeletu přeložíme. Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 4. 2017
Omeleta s fazolovými lusky
Skvělá a rychlá omeleta 😉