Omeleta s krevetami a bramborovými plátky

30 min.
Evropa
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1588 kcal
Bílkoviny
133 g
Tuky
104 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme brambory a nakrájíme na tenké plátky, osušíme v utěrce a osmažíme na rozpáleném oleji dorůžova. Krevety vhodíme do vroucí vody, povaříme 3 minuty, zcedíme, necháme okapat. Uzené maso nakrájíme na kostičky. Na velké pánvi na trošce oleje orestujeme uzené, přidáme krevety a brambory, zalijeme rozšlehanými vejci s nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Osmažíme po obou stranách dozlatova, podáváme např. se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.