Omeleta z kysaného zelí
20 min.

Ingredience
- 60gramůSlanina vepřová
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusPaprika červená
- 200gramůZelí kysané
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
735 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme překrájené, vody zbavené kysané zelí, rovnoměrně je rozložíme na pánev. Podusíme pod pokličkou asi 5 minut.
- 2Vejce rozšleháme, osolíme, vlijeme na zelí a necháme ztuhnout.
- 3Hotovou omeletu rozpůlíme a upravíme na talíře. Ozdobíme proužky červené papriky.
- 4Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.