Omeleta z kysaného zelí

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
735 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme překrájené, vody zbavené kysané zelí, rovnoměrně je rozložíme na pánev. Podusíme pod pokličkou asi 5 minut.
  • 2
    Vejce rozšleháme, osolíme, vlijeme na zelí a necháme ztuhnout.
  • 3
    Hotovou omeletu rozpůlíme a upravíme na talíře. Ozdobíme proužky červené papriky.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.