Omeleta z rýžových nudlí
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 250gramůNudle rýžové
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 100gramůAnglická slanina
 - 4lžíceOlej stolní
 - 100gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 1kusPetržel - nať
 - 1kusCuketa
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rýžové nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě.
 - 2Scedíme a přidáme 2 lžíce oleje, aby se nudle neslepily.
 - 3Na kostičky nakrájíme cuketu a cibuli, slaninu na proužky a na zbylém oleji osmahneme. Osolíme, opepříme a přidáme k nudlím.
 - 4Přidáme nasekanou petrželku, vše promícháme s rozšlehanými vejci. Nudlové těsto nanášíme jako lívance na rozpálenou pánev a z obou stran smažíme na zbylém oleji.
 - 5Hotovu omeletu posypeme sýrem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.