Omelety s lančmítem
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 8kusůVejce slepičí
- 290gramůLuncheon Meat
- 30mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
38 g
Sacharidy
4 g
Cukr
893 mg
Vápník
68 mg
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostičky a na tuku z konzervy je osmažíme.
- 2Čtvrtinu masa dáme na pánev vymaštěnou olejem, zalijeme dvěma vejci rozšlehanými se solí a promícháme vidličkou.
- 3Když se vejce začnou srážet, omeletu dosmažíme bez míchání. Přeložíme v půli a podáváme. Stejným způsobem připravíme další omelety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.