Opékaná rýže s vepřovou kýtou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži vaříme ve vodě asi 15 minut, vodu slijeme a rýži propláchneme. Ve woku rozehřejeme olej, přidáme oloupanou, na osminky nakrájenou cibuli a omyté, na tenké plátky nakrájené vepřové maso. Opékáme asi 4 minuty dozlatova. Do woku přidáme na plátky nakrájené žampiony, prolisovaný česnek a opékáme 1 minutu. Vmícháme sójovou omáčku, cukr a zahříváme 2 minuty. Nakonec přisypeme vařenou rýži, oloupaná, nadrobno nakrájená rajčata a předem uvařený hrášek, vše promícháme a směs vyjmeme na nahřátý talíř. Do woku vlijeme rozšlehaná vejce a mícháme do ztuhnutí. Vrátíme zpět směs s rýží a promícháme s vejci.
  • 2
    Pokrm upravíme na nahřáté talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.