Ovocná omáčka s rýží

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
1 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve dle návodu uvaříme rýži, jen do vody přidáme 1 lžíci medu.
  • 2
    V menším hrnci dáme vařit rozmačkané jahody s vodou, hrozinkami a zbylým medem. Vše vaříme cca 8 minut, poté přimícháme pudink smíchaný s trochou vody.
  • 3
    Vaříme dalších 8 minut a nakonec přilijeme pomerančovou šťávu.
  • 4
    Servírujeme společně s uvařenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.