Pak choi s vejcem
40 min.
Ingredience
- 600gramůPekingské zelí
- 2kusyCibule
- 4kusyChilli paprička
- 300gramůRajčata
- 1decilitrOmáčka sójová
- 60mililitrůKokosové mléko
- 8gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 5kusůVejce křepelčí sterilovaná
- 1decilitrOlej arašídový (podzemnicový)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
28 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Ve woku rozpálíme olej a orestujeme cibuli nadrobno a nasekané chilli papričky. Přidáme zelí nakrájené na proužky, krátce osmahneme, zalijeme sterilovanými rajčaty, kokosovým mlékem, sójovou omáčkou a 15 minut podusíme.
- 2Zatím slijeme křepelčí vejce z konzervy, necháme okapat a rozkrojíme na půlky. Dušenou zeleninu podle chuti osolíme, opepříme a rozdělíme najednotlivé porce, které ozdobíme půlkami vajec.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.