Pangasius na česneku
30 min.

Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceOlej stolní
- 4kusyPangasius - filety
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř cayenský
- 1špetkaKoriandr čerstvý
- 0,5lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
64 mg
Cukr
97 mg
Postup přípravy
- 1Rybu osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a orestujeme.
- 2V misce rozetřeme prolisovaný česnek s pepřem a koriandrem, přidáme citronovou šťávu a promícháme. Směs přilijeme do pánve a prohřejeme.
- 3Hotové ryby potřeme omáčkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.