Pangasius na kardamomu
50 min.

Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaKari koření
- 1lžičkaKardamom
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 150gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceHořčice Dijonská
- 1kusCibule
- 600gramůPangasius - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
35 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
556 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Opláchnuté filety z pangasia nakrájíme na větší kostky.
- 2V misce rozmícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a vmícháme filety.
- 3Alobal nařežeme na 4 čtverce, lehce potřeme olejem, vložíme rybí směs a zabalíme.
- 4Pečeme při 200 stupních.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.