Paprikáš s kysaným zelím

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
818 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
70 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polovině sádla osmahmeme větší část oloupané, nadrobno nasekané cibule. Přidáme propláchnuté zelí a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.
  • 2
    Na zbylém sádle osmahneme omyté, na kousky nakrájené maso spolu se zbylou cibulí. Osolíme, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Maso se zelím promícháme, opepříme, okořeníme paprikou a podle chuti přisolíme. Podlijeme vodou a chvíli společně povaříme. Před koncem varu přidáme 1 dl kysané smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.