Papriková omáčka s kari

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme papriky, rozkrojíme na půlky, očistíme a nakrájíme na kostičky. Oloupeme cibuli a nakrájíme na jemné kostičky. Petrželku omyjeme, oklepeme a lístky nasekáme na jemno.
  • 2
    Papriku a cibuli za stálého míchání 2-3 minuty opékáme na středním ohni v másle. Krátce opečeme také petrželku (až na 1 lžíci) a hrášek. Vmícháme kari, přilijeme vývar, zakrytou zeleninu 1-2 minuty podusíme. Osolíme, opepříme, posypeme zbývající petrželí. Smícháme s čerstvými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.