Paprikové lusky marinované
40 min.

Ingredience
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 2lžíceOcet vinný
- 2lžíceOlej salátový
- 2lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceOlej stolní
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
72 mg
Cukr
515 mg
Postup přípravy
- 1Papriky omyjeme, zbavíme semen, osušíme a na oleji ze všech stran osmažíme.
- 2Měkké, ještě teplé papriky oloupeme a rozložíme je na mísu.
- 3Smícháme sůl, pepř, cukr, utřený česnek, worcester, vinný ocet a salátový olej. Vše dobře rozmícháme a nalijeme na papriky.
- 4Za občasného míchání marinujeme nejméně 2 hodiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.