Paprikové lusky po rumunsku

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky spaříme v horké osolené vodě, vychladíme a necháme okapat.
  • 2
    Na třetině oleje osmahneme jemně nakrájenou cibuli dorůžova, zalijeme rozmíchanými vejci, osolíme, opepříme a za stálého míchání necháme vejce srazit.
  • 3
    Míchanými vejci plníme paprikové lusky a dusíme je na zbylém tuku s trochou vývaru.
  • 4
    Podáváme s rýží, přelité vlastní šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.