Paprikové lusky po rumunsku
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 400gramůPaprika zelená
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Papriky spaříme v horké osolené vodě, vychladíme a necháme okapat.
- 2Na třetině oleje osmahneme jemně nakrájenou cibuli dorůžova, zalijeme rozmíchanými vejci, osolíme, opepříme a za stálého míchání necháme vejce srazit.
- 3Míchanými vejci plníme paprikové lusky a dusíme je na zbylém tuku s trochou vývaru.
- 4Podáváme s rýží, přelité vlastní šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.