Paprikové lusky se sardelovou náplní
25 min.

Ingredience
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kusRajčata
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceSardelová pasta
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1kusPetržel - nať
- 300mililitrůVoda pitná
- 40gramůŽervé
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
463 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
- 2Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat.
- 3Změklé máslo utřeme se žervé, přidáme uvařená vejce rozmačkaná na kaši, sardelovou pastu a vše ušleháme. Nakonec vmícháme drobně nakrájenou cibuli.
- 4Směsí naplníme připravené půlky paprik, ozdobíme je dílky rajčete a snítkou petrželky a dáme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.