Paprikový salát s kuřecím masem
15 min.
Ingredience
- 400gramůKuře
- 300gramůPaprika zelená
- 1kusCibule
- 200gramůOmáčka tatarská
- 100gramůSmetana 12% (konzumní)
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2špetkySůl
- 10gramůPetržel - nať
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vařená kuřecí prsíčka nakrájíme na tenké proužky, které dáme do misky. Přidáme omyté, jadřinců zbavené, na tenké pásky nakrájené papriky. Potom ještě oloupanou a také na tenké proužky nakrájenou cibuli.
- 2Z tatarské omáčky, smetany, pikantní hořčice, pepře, soli a drobně nasekané petrželové natě připravíme zálivku. Připravenou zálivkou zalijeme zeleninu a maso v misce. Promícháme, ochutnáme, podle potřeby dochutíme solí, pepřem a ještě jednou zamícháme.
- 3Salát necháme v lednici odležet. Potom porcujeme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.