Parma po mlynářsku
40 min.

Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 100gramůMáslo čerstvé
- 25mililitrůCitronová šťáva
- 80gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1000gramůParma
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
459 mg
Cukr
100 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou rybu nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
- 2Na větší pánvi rozpustíme máslo a parmu osmažíme po obou stranách. Rybu položíme na oválný tác a pokapeme citronovou šťávou.
- 3Ke zbytku másla na pánvi přidáme ještě dvě lžíce másla a rozehřejeme. Tímto máslem parmu přelijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.